Cota 2 NBA 12.03.2024

302 views

Sursă foto : ponturibaschetcristianionut

Cota 2 NBA

     Începând cu ora 01:30, ora României avem întâlnirea dintre New York Knicks și Philadelphia 76ers, partida ce se disputa în Madison Square Garden din New York.

     New York Knicks au pierdut ultimul meci cu Philadelphia în urmă cu două zilei și acum joacă din nou, ambele echipe au lipsă jucători cheie, dar gazdele îl vor avea din nou pe Anunoby în timp ce Philadelphia se pare ca va beneficia de serviciile celui mai bun pasator al său, Tyrese Maxey.

     Mă aștept să câștige gazdele meciul azi, Jalen Brunson a avut un meci slab cu Philadelphia ultima dată, având  o reușită din 9 încercări de la 3 puncte în condițiile în care el are peste 40% procentaj de reușită de la 3 puncte și așteptați-vă să aibă un meci mare azi, Anunoby îl poate marca pe Maxey  și aștepți-va să câștige gazdele meciul.

     Începând cu ora 02:00, ora României avem întâlnirea dintre Oklahoma City Thunder și Indiana Pacers, partida ce se disputa în Paycom Center din Oklahoma.

     Oklahoma înscrie în medie: 120,8 puncte și permite medii de: 112,9 puncte, în timp ce Indiana are medii de: 123,1 puncte și permite o medie de: 121,4 puncte.

     Aceste două echipe sunt printre cele mai eficiente ofensive din NBA și sunt echipe ce joacă în cel mai rapid ritm din NBA, ambele sunt echipe tinere și le place să alerge, iar acesta trebuie să fie un meci cu scor mare în care totalul trece peste.

Cota bilet : 1,96;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate