Dubla Zilei 19.03.2024

418 views

Sursă foto : ponturibaschetcristianionut

Dubla Zilei

     Începând cu ora 2:05, ora României avem întâlnirea dintre Maccabi Tel Aviv și Asvel Lyon, partida ce se dispută la Belgrad în Aleksandar Nikolic Hall din Belgrade.

     Macabi Tel Aviv înscrie în medie: 86,9 puncte în medie pe meci și primește o medie de: 87,1 puncte, în timp ce Asvel încasează în medie: 85,6 puncte în medie pe meci.

     Asvel fără șanse în play-off joacă acest meci doar pentru palmares, ambele joacă ofensiv, dar Maccabi este una din cele mai bune ofensive din Euroliga, iar ca echipă gazdă mediile cresc și mă aștept să își depășească și azi media.

     Începând cu ora 21:20, ora României avem întâlnirea dintre Partizan Belgrad și Baskonia, partida ce se dispută în Stark Arena din Belgrad.

     Partizan are nevoie de victorie pentru a păstra poziția de play-in, nu își mai permit greșeli în meciurile de acasă, suporterii cerându-le socoteala după acel meci pierdut cu Bayern pe propriul teren, Baskonia s-a descurcat bine în meciurile de acasă, dar în deplasare are o singură victorie din ultimele 6 deplasări.

     În tur Baskonia a câștigat cu 84-83 și partizan trebuie să câștige la minim 2 puncte pentru a-și asigura golaveraj în meciurile directe în eventualul clasament viitor. 

Cota bilet : 1,95;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate