Cota 2 NBA 31.03.2021

437 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

     Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Minnesota Timberwolves și New York Knicks, partida ce se disputa in Target Center din Minneapolis.

     New York continua sa impresioneze in defensiva unde și-a limitat adversarii la sub 100 de puncte in ultimele 2 partide, pe Miami și Miwaukee care este una din cele mai bune ofensive din liga. New York sunt cea mai bună defensiva din liga ei permit in medie 104,6 puncte și ofensiva înscrie 104,9 puncte.

    Voi miza pe under in meci și cred ca linia nu poate fi depașită.

     Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Los Angeles Lakers și Milwaukee Bucks, partida ce se disputa in Staples Center din Los Angeles;

     Lakers este in continuare fără cele doua staruri ale sale, Anthony Davies  și LeBron James care va reveni undeva la mijlocul luni mai, in timp ce Anthony Davies este așteptat la începutul lunii Aprilie.

    Lakers au reușit un transfer foarte bun prin aducerea lui André Drummond, care a fost unul din cei mai buni recuperatori din liga.

     Milwaukee are o medie de 119 puncte și permite 113  puncte in medie.

      Lakers a avut probleme in ofensiva de când cei doi jucatori ai săi sunt accidentați, iar in ultimele 5 meciuri jucate acasă de Lakers totalul a fost sub.

      Lakers este foarte solida in defensiva, iar Drummond este așteptat azi in echipa de start.

     Voi merge cu under in meci și nu cred ca totalul nu va trece. 

Cota bilet : 1,97;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate
0