Cota 2 NBA 04.04.2021

495 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

     Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre Atlanta Hawks și Golden State Warriors, partida ce se disputa in State Farm Arena din Atlanta.

     Golden State Warriors vine la aceasta întâlnire după ce a pierdut 6 meciuri din ultimele 7 disputate, in timp ce Atalanta a câștigat 11 partide din ultimele 15 disputate.

    Pentru aceasta partida Curry este așteptat sa revină in linia de start pentru GSW, iar D. Green este incert. GSW au o medie de: 111,9 puncte, iar defensiva permite 113,9 puncte, ceea ce o clasează ca a 22-a defensiva la ligii.

       Atlanta înscrie in medie 113,1 puncte și defensiva permite 111,3 puncte ceea ce o clasează pe locul 16 in liga ca defensivă.

     Ambele echipe au calitate pe partea ofensiva și ambele arunca bine de la 3 puncte, iar revenirea lui Curry in linia de start a lui GSW ma aștept sa ducă totalul peste.

     Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Denver Nuggets și Orlando Magic, partida ce se disputa in Ball Arena din Denver.

       Denver întâlnește o echipa in reconstrucție, care a renunțat la 5 jucatori la termenul de tranzacționare și este cu o lista lunga de jucatori indisponibili, iar in ultimul meci cu Utah a permis 26 de triple și a pierdut cu 137-91.

      Denver este una din cele mai in forma echipe din liga din ultima perioada, au zile in plus de odihna, este intr-o serie de 4 victorii consecutive și ma aștept sa câștige aceasta partida la peste 20 de puncte 

Cota bilet :1,92;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate