Cota 2 NBA 19.04.2021

366 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

     Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre Philadelphia 76ers și Golden State Warriors, partida ce se disputa in Wells Fargo Center din Philadelphia.

     Philadelphia este intr-o serie de 4 victorii consecutive, iar in ultimele doua meciuri pe teren propriu au învins Brooklyn și Clippers, iar in aceste meciuri și-a menținut adversarii la 102 puncte in medie pe meci, iar media lor pe sezon este de: 109,4 puncte permise pe meci, in timp ce ofensiva lor înscrie: 113,7 puncte in medie pe meci.

     Cel mai bun recuperator este Joel Embiid (foto) cu 11,1 recuperări in medie pe meci și 30 de puncte, iar GSW nu are jucător capabil sa îi facă fata in acest moment, James Wiseman este indisponibil in acest sezon, alături de Klay Thompson, in timp ce Eric Pascual este indisponibil pana la sfârșitul lunii, iar de Kelly Oubre Jr nu se știe când revine. De asemenea Curry este indisponibil azi și dacă va fi odihnit cu siguranța, Philadelphia va obține o victorie ușoară azi.

       Ma aștept sa domine acest joc gazdele care au o banca foarte solida, iar GSW au fost dependenți de Curry in ofensiva și nu cred ca se pot impune in fata celei mai bune echipe din Est.

     Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Miami Heat și Hoston Rockets, partida ce se disputa in American Airlens Arena din Miami.

       Ambele echipe au reușit sa revină după o serie de pierderi, iar Miami a reușit sa se impună in fata celor de la Brooklyn fără Jimmy Butler pe parchet care azi este indisponibil.

     Mimai are nevoie de aceasta victorie, este pe poziție de play-in și un program mai greu in următoarea perioada, iar o victorie cu Houston nu trebuie ratată azi.

Cota bilet : 1,97;

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate