Cota 2 NBA 04.05.2021

419 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

       Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Miami Heat și Dallas Mavericks, partida ce se disputa in Americans Airlines Arena din Miami.

      Dallas este fără Tim Hardaway Jr care are o accidentare la glezna, in timp ce Kristaps Porzingis este posibil sa rateze și meciul de azi, el are probleme la genunchi.

      Dalas are 6 victorii in ultimele 8 meciuri, in timp ce Mimai are aceleași cifre in ultimele 8 partide și ambele sunt pe ultima poziție de play-off in conferințele lor. Ma aștept ca Miami sa acopere linia și cred ca pot câștiga azi.

      Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre New Orleans Pelicans si Golden State Warriors, partida ce se disputa in Smoothie King Center din New Orleans.

      Pelicans are o medie de: 115,2 puncte și defensiva permite in medie: 115 puncte, iar GSW are medii de: 113,1 puncte și defensiva permite 113,1 puncte.

       Pelicans a avut medii de: 118,8 puncte in ultimele 10 meciuri, in creștere fata de media sezonului. Aceste doua echipe vin în noapte consecutiva, ele au jucat aseară și ma aștept și azi puncte peste in meci.

Cota bilet : 1,96❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate