Cota 2 NBA 07.05.2021

306 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

      Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Miami Heat și Minnesota Timberwolves, partida ce se disputa in American Airlines Arena din Miami.

       Minnesota este în afara play-off-ului, in timp ce Miami este in acest moment pe poziție de play-in,( locurile 7-10 vor juca meciuri in plus pentru calificare în play-off) dar la egalitate de puncte cu Boston care este le poziție de play-off.

        Pe măsura ce se apropie finalul de sezon Minnesota devine o echipa tot mai buna, au învins pe Miami luna trecută dar cred ca azi Miami își vor lua revanșa, sunt o defensiva solida, practic ca lot sunt o echipa mult mai buna și va trebuii sa pună presiune pe Boston, iar Bam Adebayo ma aștept sa o țină pe Miami in viața in acest meci controlând defensiva.

      Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Sacramento Kings și San Antonio Spurs, partida ce se disputa in Golden 1 Center din Sacramento.

        Sacramento are o medie de: 114 puncte ceea ce îi clasează le locul 11 in liga, iar defensiva permite 118,1 puncte, ceea ce îi clasează pe locul 28 in liga ca defensiva, in timp ce San Antonio are 110,8 puncte ceea ce îi clasează pe locul 20 ca ofensiva, iar defensiva permite in medie: 112 puncte ceea ce îi clasează pe locul 15 in liga ca defensiva.

        Sacramento a jucat bine in ultima perioada învingând echipe din play-off, iar aceasta echipa joaca într-un ritm rapid, in timp ce  San Antonio nu traversează o perioada buna, ei practic sunt intr-o serie de 5 pierderi in care au cedat in medie 121,6 puncte, de asemenea in 5 din ultimele 6 partide disputate de San Antonio cu Sacramento totalul a trecut peste.

      Nu cred ca aceste doua echipe se vor bloca in ritm de joc și ma aștept și azi la o mulțime de puncte.

Cota bilet : 1,96;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate