Cota 2 NBA 11.05.2021

458 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

    Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Indiana Pacers și Philadelphia 76ers, partida ce se disputa in Bankers Life FieldHouse din Indianapolis.

      Indiana întâlnește prima clasata din Est într-un joc crucial, Philadelphia sunt intr-o serie de 8 victorii și au un avantaj de 3 victorii fata de Brooklyn care este a doua clasata din Est, iar ultimele doua meciuri le va juca acasă in compania celor de la Orlando, Joel Embiid este listat ca indisponibil azi, el e posibil sa fie menajat de Doc Rivers și cred ca Indiana va acoperi linia, Philadelphia in general a fost o echipa solida pe tern propriu, dar azi nu cred ca va câștiga atât de categoric și voi da șansa celor de la Indiana azi.

      Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Los Angeles Lakers și New York Knicks, partida ce se dispută in Staples Center din Los Angeles.

        In timp ce scriu aceste rânduri tocmai a fost anunțat ca LeBron James va fi menajat azi pentru a-și odihni glezna și va reveni împotriva celor de la Houston, linia a căzut cu un punct sau doua fata de oaspeți și o mențin in continuare pe Knicks.

       Lakers a pierdut 5 meciuri din ultimele 7 jucate, ofensiva a fost mediocra in aceste meciuri, fiind limitată la 94 respectiv 93 de puncte de Clippers și Denver, iar acum întâlnesc cea mai buna defensiva din liga cu 105 puncte permise in medie pe meci, ei încearcă sa își păstreze poziția 4 în Est și vin după o victorie in fata rivalei din oraș, Clippers și nu au fost nevoiți sa călătorească jucând și azi în Staples Center, sunt cu zi in plus de odihna fata de Lakers.

      Julius Randle conduce Knicks cu medii de: 23,9 puncte și 10,3 recuperări in medie pe meci, iar RJ Barret este al 2-le-a marcator al echipei cu 17,7 puncte.

     Este posibil sa revină Alec Burks pentru Knicks, in timp ce Lakers va fi fără Schroder, iar LeBron tocmai ce a fost anunțat ca nu va juca și cred ca celor de la Lakers le va fi greu sa se impună azi detașat.

      Ambele sunt defensive solide și cred ca oaspeți pot acoperi linia. sau de ce nu sa câștige azi.

Cota bilet : 1,92;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate