Cota 2 NBA 12.05.2021

551 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

      Începând cu ora 02:00, ora României avem întâlnirea dintre Atlanta Hawks și Washinghton Wizards, partida ce se disputa in State Farm Arena din Atlanta.

      Atlanta întâlnește Washinghton din nou intr-o serie de doua jocuri, iar in Atlanta sa impus la limită cu scorul de: 125-124, meci in care Bradley Beal nu a jucat, dar Westbrook și Hachimura au ținut echipa competitivă.

       Washinghton lupta pentru ultima poziție de play-in pe care se afla, iar Beal este posibil sa fie azi alături de echipă și acest aspect este un plus pentru ofensiva și cred ca Washinghton pot acoperi azi linia și nu vor pierde intr-o asemenea manieră.

       Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Brooklyn Nets și San Antonio Spurs, partida ce se disputa in Barclays Center din New York.

       Brooklyn vine la această  partida in noapte consecutiva în timp ce Spurs este cu zi în plus de odihna și o victorie la 21 de puncte in fata lui Milwaukee pe care pur și simplu au demolat-o cu scorul de 146-125, iar la pauza a stabilit un nou record înscriind 87 de puncte, iar Spurs a surprins apărarea celor de la Bucks cu aruncările de la distanță, ei fiind pregătiți pentru apărarea in perimetru iar Spurs.

        Brooklyn este a doua ofensiva din liga cu o medie de: 118,6 puncte in medie și defensiva permite 114,4 puncte.

           James Harden este posibil sa revină azi, iar o decizie se va lua in timpul jocului, Irving de asemenea a avut o accidentare ieri dar cred ca va evolua, iar in privința lui Durant e posibil sa evolueze și el. Cert este ca nici unul din cei trei nu e sigur dacă va evolua azi.

      Voi miza cu Spurs sa acopere handicapul, ei sunt competitivi și joaca pentru a rămâne in play-in, in timp ce Brooklyn trebuie sa rămână sănătoși pentru ca urmează play-off-ul.

Cota bilet : 1,90;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate