Cota 2 NBA 19.05.2021

468 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

      Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre Memphis Grizzlies și San Antonio Spurs, partida ce se disputa in FedExForum din Memphis.

        Avem turneul play-in și câștigătoarea dintre Memphis și San Antonio va înfrunta echipa care pierde dintre Lakers și GSW pentru stabilirea poziției a 8-a in conferința de Vest, iar echipa care pierde azi va fi direct eliminată.

      Memphis este intr-o serie pozitivă, a câștigat 5 din ultimele 6 partide și a pierdut ultimul meci cu GSW, in timp ce Spurs este intr-o serie de 4 eșecuri in care defensiva a cedat o medie de 123,25 puncte fata de media sezonului: 112,3 puncte.

        Memphis sa confruntat de-a lungul sezonului cu accidentările, dar pentru azi au aproape tot lotul valid și doar Grayson Allen și Seán McDermott nu vor fi disponibili, in timp ce Spurs nu pot conta pe: Trey Lyles, Derrick White și Luka Samanic.

       San Antonio este in reconstrucție in acest sezon, iar defensiva celor de la Memphis continua sa se imbunătățească, iar in ultimele 6 meciuri a cedat 113 puncte in ultima partidă, iar in restul nu a permis peste 110 puncte.

       Memphis este condusă de Ja Morant cu medii de: 19,1 puncte in medie pe meci și liderul paselor decisive cu 7,4 pe meci, iar Dilon Brook este al 2-le-a marcator cu 17,2 puncte in medie, in timp ce Valanciunas are medii de: 17,1 puncte.

       In acest sezon Memphis are un avantaj de: 2-1 la întâlnirile directe și ma aștept sa se impună și azi in fata unei echipe care a cedat prea multe puncte in ultima perioadă, iar Memphis are superioritate prin omul lor mare Jonas Valanciunas care ma aștept sa domine panoul.

       Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Los Angeles Lakers și Golden State Warriors, partida ce se disputa in Staples Center din Los Angeles.

         Echipa care pierde mai păstrează o șansa in lupta pentru play-off, Stephen Curry a terminat sezonul regulat cu: 32 de puncte in medie pe meci, dar cifrele lui sunt impresionate in ultimele 20 de meciuri, media sa a atins 37,2 puncte in medie pe meci și ia purtat pe GSW intr-o serie de 6 victorii consecutive. Nu va așteptați azi la puncte din partea lui, chiar dacă a făcut un sezon impresionant, Lakers va face un marcaj strâns la el și asta va creea oportunități pentru ceilalți jucători, lăsând spații, iar Curry a avut in acest sezon cu Lakers in cele 3 partide: 26,16 si 27 de puncte.

        GSW vor fi fără: Damion Lee,( Covid) Kelly Oubre, (accidentare încheietura mâini) iar James Wiseman și Klay Thompson sunt in afara sezonului.

        Lakers este a doua defensiva din liga și permit in medie 106,8 puncte in timp ce GSW permit 112,8 puncte și Lakers vor trebuii sa joace bine in defensiva și azi dacă vor sa obțină victoria, va trebuii sa o facă bine in defensiva, ei vin intr-o serie de 5 victorii consecutive, iar LeBron James, Anthony Davies și Schroder sunt disponibili, iar dacă Marc Gasol și Andree Drummond vor juca la poziția 5 de pivot și Davies pe aripi va fi foarte greu pentru GSW azi sa câștige, dar cred ca va juca cu Davies azi la poziția 5.

       In opinia mea Lakers are avantaj azi, oricât de mult mi-aș dori sa câștige GSW, dar aleg pariul logic, Lakers au avantaj sub panou și sunt o echipa mai sănătoasă in momentul de fata și cred ca se vor impune in opinia mea și aleg un ușor avantaj pe Lakers.

Cota bilet : 1,90✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate