Cota 2 NBA 28.05.2021

623 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

     Începând cu ora 03:30, ora României avem întâlnirea dintre Boston Celtic și Brooklyn Nets, partida ce se disputa TD Garden Arena din Boston.

      Ma aștept sa câștige Brooklyn astăzi partida și voi lua punctele sub in meci, Brooklyn și-a întărit defensiva in play-off care a permis in medie 113,7 puncte și ofensiva a fost a doua din liga cu o medie de: 118,6 puncte pe meci.

     Boston și-a pierdut al 2-le-a marcator, Jayson Brown, iar Jayson Tatum a avut o accidentare la ochi in meciul 2, in timp ce Kemba Walker este incert azi.

     Ma aștept ca Boston sa joace o apărare mai buna pentru a încetini ofensiva adversa și singura lor șansa este sa reducă posesia Brooklyn azi. Voi lua punctele in meci și cred ca totalul nu va trece azi.

     Începând cu ora 04:30, ora României avem întâlnirea dintre Dallas Mavericks și Los Angeles Clippers partida ce se disputa in American Airlens  Center din Dallas.

        Clippers au pierdut intenționat ultimele 2 partide cu Houston și Oklahoma pentru a nu întalni Lakers in primul meci, dar Dallas a jucat cel mai bun baschet conduși de Luka Doncic și in acest moment au 2-0 și acest scor nu este bun pentru Clippers , echipa creditată cu reale șanse la titlu in acest sezon.

      Clippers a fost una din cele mai bune echipe de la linia de 3 puncte in acest sezon și ma aștept sa răspundă azi, au o defensiva solida și cred ca totalul nu va trece peste.

Cota bilet : 1,93;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate