Cota 2 NBA 03.06.2021

629 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA

    Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Portland Trail Blazers și Denver Nuggets, partida ce se disputa in Moda Center din Portland.

        Damien Lillard (foto) a fost senzațional in meciul anterior a terminat cu 55 de puncte și 10 pase decisive, a avut 12 reușite de la mare distanță, doborând recordul  deținut de Klay Thompson într-un meci de play-off care era de 11 triple pe 28 mai 2016.

        Portland nu este o echipa buna in defensiva, Lillard trebuie sa fie și azi la inaltime pentru a nu risca eliminarea și vor trebuii sa înscrie suficient pentru a câștiga, Denver este o ofensiva de Top 10 si ma aștept ca totalul sa treacă peste și voi lua Portland sa își depășescă linia.

       Pariul îl găsiți la rubrica : “ pariuri speciale echipe”

       Începând cu ora 05:30, ora României avem întâlnirea dintre Los Angeles Lakers și Phoenix Suns, partida ce se dispută in Staples Center din Los Angeles.

        Phoenix a reușit sa revină in serie reușind sa câștige ultimele doua partide, iar in ultima partida Phoenix au fost dominanți, castigand partida cu 115-85, Booker marcând 30 de puncte, LeBron James a terminat cu 24 de puncte.

       Anthony Davis este indisponibil pentru meciul de azi, el are nevoie de aprobare de la medici pentru a evolua azi și se va lua o decizie la startul meciului in privința sa.

       Lakers este o echipa care obișnuiește sa joace într-un ritm foarte scăzut, acum când Lakers se confrunta cu eliminarea, fizicitatea jocului va fi mai intensa in opinia mea și nu văd ca totalul sa treacă peste, aceasta linie ajustata nu a trecut in nici o serie, iar fără al 2-le-a marcator al sau Lakers va fi mai redusă in ofensiva, Schroder a avut zero puncte in ultimul meci, probabil azi va raspunde, dar când ai doar 3 jucători care marchează peste 10 puncte, acest aspect spune multe de ofensiva Lakers.

Cota bilet : 1,96;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate
0