Cota 2 NBA 08.06.2021

489 views

Sursă foto : Philadelphia 76ers via Facebook;

Cota 2 NBA

      Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre Philadelphia 76ers și Atalanta Hawks, partida ce se disputa in Wells Fargo Center din Philadelphia.

       Ambele echipe sau întâlnit in sezonul regulat de 3 ori, iar Philadelphia sa impus in doua dintre ele, iar in primul meci al seriei Atlanta sa impus in Wells Fergo Center cu: 128-124, iar acum Philadelphia încearcă sa revină după un început lent de partidă in meciul 1 și ma aștept sa depășească linia azi.

      Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Utah Jazz și Los Angeles Clippers, partida ce se disputa in Vivint Smart Home Arena din Salt Lake City.

        Utah a terminat sezonul regulat pe primul loc in Conferința de Vest, de asemenea aceste doua echipe sunt in Top 3 echipe de la linia de 3 pct, Utah este una din cele mai bune echipe de la linia de 3 puncte, ei au o medie de: 16,7 reușite in timp ce Clippers au 14,3 reușite.

      In cele 3 partide din sezonul regulat, Utah a câștigat duelul de fiecare data la linia de puncte și ma aștept și azi sa câștige duelul. In caz de egalitate avem miza returnata;

      Notă: Ambele pariuri sunt disponibile in oferta Betano la rubrica: “pariuri speciale echipe”

Cota bilet : 1,91;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate