Dubla Zilei 18.01.2022

339 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Dubla Zilei;

       Începând cu ora 19:00, ora României avem Runda a 10-a a Eurocup, partida ce se disputa in Cido Arena din Panevezys.

        Lietkabelis arunca cu o precizie de: 35,7% de la 3 puncte in timp ce Slask are procente de 30,8% ceea ce îi clasează pe locul 18 in liga.

          Declarație Urlep Andrej (antrenor Slask) “ Este o perioada foarte grea pentru noi, pentru ca nu am exersat de 10 zile consecutive din  cauza situației COVID-19 din echipa noastră. Am dat dovada de o energie foarte buna in ultimul meci, dar am avut probleme cu eficienta tragerii. De asemenea, este foarte important pentru noi sa împărțim minutele la toți jucătorii, astfel încât toți să poată reveni la ritmul lor de joc.”

        Lietkabelis sa impus in manșa tur in Polonia iar raportul la aruncările de la 3 puncte au fost in favoarea lui Lietkabelis cu 5 reușite in plus fata de Slask și ma aștept și azi sa își depășescă adversarii la linia de 3 puncte. In caz de egalitate avem miza returnată.

        Pariul se găsește in oferta Betano la rubrica: “Pariuri speciale echipe”

        Începând cu ora 21:00, ora României avem întâlnirea dintre Asvel Lyon și Monaco partida ce face parte dintr-o restanta a Rundei a 19-a a Euroligii și se disputa la L’Astroballe in Lyon.

         Mizez pe Asvel sa acopere linia in restanta cu Monaco, care nu se descurca bine in meciurile din deplasare și cred ca Asvel Lyon se pot impune azi.

Cota bilet : 1,99;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate