Dubla Zilei 23.01.2022

272 views

Sursă foto : BC Zalgiris Kaunas via Twitter;

Dubla Zilei;

       Începând cu ora 21:00, ora României avem Runda a 16-a a Ligii ACB, unde se întâlnesc Obradoiro și Breogan, partida ce se disputa in Pavillon Multiusos Fontes do Sar din Santiago de Compostela și va fi un derby al regiuni Galicia in care va fi omagiat la pauza veterani celor doua echipe.

        Obradoiro Monbus inscriu in medie 80,5 puncte pe meci, iar Breogan înscriu in medie 83,06 puncte.

        Breogan are in lot unul din cei mai promițători jucatori din liga, Dzanan Musa, el are medii de 19,5 puncte in medie pe meci, 4,9 recuperări și 3,1 pase decisive, iar in ultimul meci a avut 26 de puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive.

      Valjko Mrsic este noul antrenor al lui Breogan și al naționalei Croația, el are experiența in liga ACB ca jucător și antrenor la Bilbao și a mai lucrat cu Dzanan Musa la Cedevita când debuta in Euroliga la 16 ani.

        Ambele echipe au lotul valid pentru aceasta întâlnire și ma aștept ca totalul sa treacă peste.

         Începând cu ora 17:20, ora României avem derby-ul Lituaniei la baschet unde își dau întâlnire Rytas Vilnius și Zalgiris Kaunas in Avia Solution Group Arena din Vilnius.

         Rytas a învins Zalgiris in aceste sezon la Kaunas și acum meciul se joaca in Vilnius la Rytas in fata fanilor, nu îl vor avea pe parchet pe M. Ndour, dar Zalgiris suferă in acest moment din cauza pierderilor din lot, Janis Strelniekes și Jaffrey Lauvergne sunt accidentați, iar Paul Jankunas, Tai Webster și Arturas Milaknis au fost depistați cu Covid in această săptămâna. 
          Zalgiris a jucat joi la Fenerbahce in Euroliga care are și ea probleme de lot și a avut un avantaj de 17 puncte in sf 3 pe care nu la putut fructifica și Fener sa impus cu 73-67. Zalgiris joaca al 6- le-a meci consecutiv la interval de 2 zilei, nu este cu un moral bun, au folosit 3 juniori pentru a completa lotul și nu cred ca pot face fata lui Rytas azi, având in vedere rotația scurta datorită problemelor de lot și pe final vor cădea fizic.

Cota bilet : 2,08;

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate