Dubla Zilei 29.01.2022

178 views

Sursă foto : Virtus Segafredo Bologna via Twitter;

Dubla Zilei;

       Începând cu ora 21:30, ora României avem întâlnirea dintre Dijon și JL Bourg, partida ce face parte din Runda a 18-a a Ligii LNB.

       Voi miza pe o revanșa a celor de la JL Bourg, care au pierdut in manșa tur acasă întâlnirea cu Dijon după prelungiri. Ambele echipe sunt in lupta pentru o poziție de play-off, JL Bourg este la o victorie de a egala Dijon la puncte și pentru a urca cât mai sus in clasament.

        De la manșa tur JL Bourg și-a întărit echipa, ei sunt antrenați de Laurent Legname care a antrenat Dijon sezonul trecut, de asemenea CJ Harris este in continuare in izolare, iar JL Bourg a câștigat fără el meciul din Eurocup cu Cedevita și sunt intr-o serie de 3 victorii consecutive și vor trebuii sa câștige și azi pentru a elimina un adversar in cursa pentru un loc de play-off.

         Ma aștept ca JL Bourg sa facă un joc bun și sa acopere linia.

         Începând cu ora 21:00, ora României avem întâlnirea dintre Virtus Bologna și Cremona, partida ce se disputa PalaDozza din Bologna și face parte din Runda a 18-a.

           Milos Teodosic este in continuare indisponibil pentru Virtus având o hiperextensie a genunchiului stâng, de asemenea Kevin Harvey are o accidentare la genunchi, iar Ekpe Udoh are o leziune a tendonului rotulian al genunchiului stâng de la începutul sezonului și Awudu Abass are ruptura a ligamentelor încrucișare al genunchiului drept, ei sunt indisponibili pe termen nelimitat.

         Voi miza pe un pariu special care se găsește in oferta Betano la rubrica: “ Pariuri speciale echipe” in care Virtus Bologna sa aibă mai multe reușite de la 3 puncte in meci decât Vanoli Cremona.

        Nota: in caz de egalitate la aruncările de 3 puncte avem miza returnată;

Cota bilet : 1,87;

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate