Dubla Zilei 03.03.2022

266 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Dubla Zilei;

      Începând cu ora 19:45, avem întâlnirea dintre Dinamo București și PSG, partida ce face parte din Runda 13 a Ligii Campionilor la Handbal masculin.

       Mizez pe goluri, in manșa tur am avut parte de spectacol, PSG sa impus cu scorul de 41-30, Dinamo joaca foarte spectaculos cu Xavi Pascual pe banca, repuneri rapide, de asemenea și PSG joaca foarte ofensiv și ma aștept ca ambele sa înscrie suficient și sa treacă totalul peste.

       Începând cu ora 19:00, ora României avem întâlnirea dintre Prometey și U-BT Cluj Napoca, partida ce se disputa in Cehia la Nymburk.

         Aceasta disputa se joaca pe teren neutru in Cehia, pe fondul războiului cu Rusia, echipa din Ucraina este nevoită sa joace in alta parte, meciul initial a fost programat pe 1 Februarie, dar in lotul formației din Ucraina a izbucnit un focar de Covid-19 iar meciul a fost amânat in ziua meciului. Ambele echipe au fost surprize plăcute ale competiției, echipa din Ucraina sa bazat in mare măsura pe jucatori străini, competiția interna sa suspendat și străini au părăsit țara. In privința statisticilor Prometey sta mai bine la libere și la recuperări (40-36) in timp ce Clujul sta mai bine la punctele din acțiune și la cele venite de pe banca.

       Ma aștept ca Clujul sa acopere linia azi.

Cota bilet : 1,97;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate