Dubla Zilei 06.03.2022

209 views

Sursă foto : captura KK Partizan via Twitter;

Dubla Zilei;

    Începând cu ora 21:00, ora României avem întâlnirea dintre Zaragoza și Gran Canaria, partida ce se disputa in Pabellon Principe Felipe din Zaragoza.

       Voi miza pe Zaragoza sa acopere linia, întreaga echipa este disponibilă pentru acest meci, de asemenea și Gran Canaria este cu întreg lotul la dispoziție și cred ca vom avea o partida echilibrata, dar înclin spre Zaragoza sa acopere linia. M-am uitat pe statistici și ambele au valori apropiate, Zarogaza înscrie in medie 77,5 puncte și Gran Canaria 78,2 puncte, la 3 pct gazdele au 31,5% in timp ce oaspeții 32,33% precizie in timp ce la linia de 2 puncte gazdele au 53,59% și oaspeții 50,93% precizie, de asemenea la linia de libere gazdele au 73,41% in timp ce oaspeții au 74,69%, de asemenea la recuperări și pase decisive avem o diferența de câteva zecimi.
      Mizez pe gazde sa acopere linia, având in vedere ca joaca acasă ma aștept sa acopere linia, posibil sa avem un meci decis pe final. 

      Începând cu ora 19:30, ora României avem întâlnirea dintre Partizan și Crvena Zvezda, partida ce face parte din Runda 21 a Ligii ABA și disputa pe Aleksandar Nikolic Hall din Belgrad. 
     
Partizan a jucat ultimul meci pe 20 Februarie la NIS, în finala Cupei cu Crvena Zvezda, meci pe care la pierdut cu 85-68. De asemenea Zvezda a jucat 3 meciuri între timp in Euroliga castigand acasă cu Fenerbahce și Baskonia ultimele doua meciuri, iar Marți va juca cu Real Madrid in Euroliga o restanta și joi cu Maccabi TA etapa de Euroliga.

      Partizan a avut suficientă odihna in acest interval pentru a face unele corecturi, Zeljko Obradovici  este cel mai titrat antrenor European și ma aștept ca Partizan sa aibă alta prestație in acest meci. De asemenea in urma conflictului din Ucraina Zvezda a primit o șansa la play-off in Euroliga in urma reașezări clasamentului cu echipele din Rusia in afara clasamentului.(încă nu e clar ce se va întâmpla) Zvezda se va concentra mai mult pe meciurile din aceasta săptămâna din Euroliga care sunt mult mai importante și probabil va doza energia jucătorilor importanți. Cred ca Partizan poate câștiga meciul de azi și voi lua sa acopere handicapul.

Cota bilet : 1,96;

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate