Dubla Zilei 20.03.2022

271 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Dubla Zilei;

     Începând cu ora 19:00, ora României avem întâlnirea dintre Limoges și Levallois Metropolitan 92, partida ce se disputa in Palais des Sports de Beaublanc din Limoges.

      Limoges se confrunta cu multiple cazuri de Covid in rândul echipei și partida se va disputa conform comunicatului echipei, ma aștept ca oaspeții sa acopere handicapul, cred ca  pot câștiga acest meci ei se afla pe prima poziție in liga, sunt peste Monaco și Lyon, echipe angrenate in Euroliga și ma simt in siguranța la un handicap de plus 6,5 puncte pe oaspeți.

      Începând cu ora 21:45, ora României avem întâlnirea dintre Virtus Bologna și Venezia, partida ce se disputa in Pala Doza din Bologna.

        Mizez pe Virtus Bologna sa câștige partida la cel puțin 4 puncte, Virtus sa întărit considerabil prin sosirea lui Daniel Hackett și Tornike Shenghelia de la CSKA.

          Antrenorul Sergio Scariolo nu va fi prezent pe banca, el se afla in izolare, de asemenea Marco Belinelli nu va fi prezent având o accidentare la coapsa ce îl va tine pana la finalul luni Aprilie, de asemenea Ekpe Udoh și Awubu Abass sunt absente pe termen lung.

        Venezia nu va putea conta pe: Bruno Cerella fiind operat la glezna și Michele Vitali având o accidentare la glezna.

Cota bilet : 1,90;

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate