Dubla Zilei 22.03.2021

384 views

Sursă foto : Pinterest;

Dubla Zilei de azi vine din Hochei NHL;

     Începând cu ora 01:00, ora României avem întâlnirea dintre Montreal Canadiens și Edmonton Oilers, partida ce se disputa in Bell Centre din Montreal.

      Ambele echipe joaca bine in ofensiva, Montreal înscriu in medie: 3,22 goluri pe meci și defensiva permite 2,8 goluri pe meci in timp ce Edmonton înscriu in medie 3,41 goluri, iar apărarea permite 2,85 goluri in medie. Ma aștept ca totalul sa treacă peste 6 goluri, dar voi miza pe minim 5 goluri.

      Începând cu ora 01:00, ora României avem partida dintre Philadelphia Flyers și New York Islanders, partida ce se disputa in Wells Fargo Center din Philadelphia.

       Aceste doua echipe vor juca ultimul meci dintr-o serie de 3 jocuri, in care fiecare și-au împărțit punctele și au fost cel puțin 7 goluri in ambele partide din aceasta luna, iar gazdele au o apărare extrem de permisiva ce permite 3,62 goluri pe meci in timp ce ofensiva înscrie 3,20 goluri.  Oaspeți au o defensiva buna ce permite 2,25 goluri pe meci, iar ofensiva înscrie 3 goluri le meci.

      Voi lua totalul peste, chiar dacă oaspeți au o defensiva solida cred ca totalul va trece peste, normal trebuie sa avem cel puțin 6 goluri și voi lua mai safe la peste 4,5 goluri.

Cota bilet : 1,93;

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate