Dubla Zilei 01.09.2022

246 views

Sursă foto : captură Pinterest;

Dubla Zilei

     Începând cu ora 18:15, ora României avem întâlnirea dintre Slovenia și Lituania, partidă ce face parte din Grupa B, a EuroBasket 2022 care debutează azi in Lanxess Arena din Köln.

     Slovenia joaca foarte ofensiv și impune un ritm alert, de asemenea Lituania are jucatori puternici sub panou și pot menține ofensiva, iar Slovenia are defensiva slabă in timp ce Lituania va folosi mai mult jocul la pick and roll prin Sabonis și Valanciunas. Acest meci ma aștept sa fie unul in care totalul de puncte sa fie depășit și voi miza pe Slovenia sa aibă mai multe reușite de la mare distanță.
     Începând cu ora 21:30, ora României avem întâlnirea dintre Franța și Germania , partidă ce face parte din Grupa B, a EuroBasket 2022 și se dispută in Lanxess Arena din Köln.

     Franța este una din cele mai solide naționale, au in lot nume mari ca: Fournier, Rudy Gobert, fiind declarat de mai multe ori cel mai bun jucător defensiv din NBA, le lipsesc Batum și De Colo, dar Bosnia & Herțegovina a demonstrat ca Franța poate fi învinsă in urma cu 5 zile într-un meci oficial.

      Germania beneficiază de starurile din NBA, Schroder este cel mai bun jucător din echipă și vor beneficia și de ajutorul publicului. Ma aștept ca Germania sa acopere handicapul la Köln.

Cota bilet : 1,94;✅

Statistica lunii August Cristian Ionuț

Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate
0