Dubla Zilei 06.09.2022

229 views

Sursă foto :  captura Pinterest;

Dubla Zilei;

     Începând cu ora 15:30, ora Românie in cadrul turneului de baschet Bosnia & Herțegovina întâlnește Franța pe Lanxess Arena din Köln.

     Bosnia & Herțegovina a reușit sa învingă Franța înainte de startul EuroBaschet in cadrul calificări pentru Campionatul Mondial de baschet, partida ce sa disputat la Sarajevo. Chiar dacă Bosnia & Herțegovina a învins Lituania in ultimul meci, ma aștept ca Franța sa câștige meciul de azi împotriva tandemului Musa  & Nurkic care sa descurcat grozav la acest turneu, alături de jucătorul naturalizat John Robertson.

     Începând cu ora 21:30, ora Românie in cadrul turneului de baschet Germania întâlnește Slovenia pe Lanxess Arena din Köln.

     Germania întâlnește Slovenia la Köln pe care a reușit sa o învingă înainte de startul Eurobaschet in cadrul calificării pentru Campionatul Mondial la Audi Dome din München, Slovenia fiind cu toate starurile sale pe parchet la acel meci, iar Germania a câștigat la o diferența de 19 puncte. Azi Germania joaca in fata suporterilor la Köln, Franz Wagner a reușit sa iasă in evidenta pentru Germania in ultimul meci cu 32 de puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive având 57,1% precizie de la 3 puncte și 61,5% de la 2 puncte.

      Este posibil sa câștige Slovenia azi, dar cred ca Germania poate acoperi handicapul și nu vor pierde la 12 puncte.

Cota bilet : 1,92;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate
0