DUBLA ZILEI 17.12.2020

520 views

Sursă foto : Pinterest;

Dubla Zilei vine din Handbal și Baschet;

       Începând cu ora 21:30, avem partida din Liga ACB dintre Obradoiro și Joventut Badalona, partida Restanta ce contează pentru Runda a 10-a.

         Monbus Obradoiro este a 3-a echipa din Liga ACB care are cele mai multe aruncări reușite de 3 puncte din Liga ACB cu o medie de 10,3 reușite pe meci, in timp ce Joventut este a doua cea mai precisa din liga ACB cu 40,5% .Întâlnire de marca între doi dintre cei mai buni jucatori de sub panou din liga ACB, unde Laurynas Birutis este al 3-le-a cel mai valoros din Liga ACB cu medii de: 19,4 puncte in timp ce Ante Tomic este pe locul 5 cu medii de: 17,6 puncte in medie pe meci. 
        Chiar dacă gazdele vin după 6 meciuri consecutive fără victorie, aceasta echipa are cifre incredibile in defensiva fiind una din echipele care a recuperat cel mai bine ofensiv, dar și media lor la recuperări este in fruntea ligii, iar in ultimul meci cu Barcelona care este una din cele mai bune defensive a câștigat duelul la recuperări și într-adevăr a pierdut meciul cu 75-78. Aceasta echipa cred ca va creste ca forma pt ca am urmărit cifrele sale de ceva timp atât in defensiva cât și ofensiva, care sunt uimitoare și cred ca va creste și linia cred ca o poate acoperi și azi, dar o data ce va capătă încrederea vor trece pe pista câștigătoare.

         Începând cu ora 18:25, avem întâlnirea dintre Dinamo București și Minaur Baia Mare in cadrul Ligii Naționale și voi miza pe o victorie a lui Dinamo la cel puțin 2 goluri in meci.

Cota bilet : 1,94;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate