DUBLA ZILEI 07.11.2020

452 views

Sursă foto : Pinterest;

Handbal Liga Campionilor și Fotbalul din Liga 1 sunt propuse pentru azi la Dubla Zilei.

      Începând cu ora 19:00, ora României avem partida de Handbal dintre Krim Ljubljana și CSM București din Grupa A, partida ce va fi transmisă de Digi Sport 2, Look Sport și Telekom Sport in România.

       CSM București se afla pe primul loc in grupa, cu 4 victorii și o înfrângere, in timp ce adversara de azi se afla pe locul 7, având o victorie, un egal și trei înfrângeri, iar in primele 5 jocuri după un start bun de sezon echipa a fost afectată de Covid 19 și a urmat rezultate mai modeste. 
      CSM București parcurge o perioada buna, atât in Liga Campionilor cât și in competiția interna, chiar dacă nu a avut-o la dispoziție pe Cristina Neagu in aceasta perioada, dar in momentul de fata Neagu a revenit la echipa și a facut deplasarea in Slovenia cu echipa. 
        Iată ce a declarat Adrian Vasile conform Digi Sport:
       Este ultima deplasare pe care o vom avea în Liga Campionilor în această prima parte, așa că trebuie să ne strângem toate puterile pentru a termina cu bine această săptămână.

Krim este o variantă multă îmbunătățită față de anii trecuți, joacă de peste șase ani cu același antrenor și asta contează enorm. Au reușit să facă un mix foarte bun între jucătoare.

Noi trebuie să ne vedem de jocul nostru, eu m-am vizualizat mereu pe primul loc, așa cum suntem acum, pentru asta muncesc zi de zi”, a declarat Adi Vasile.

      Pariul propus pentru azi vine din speciale și voi miza pe numărul de eliminări de 2 minute pentru ambele echipe: sa fie sub 9,5 pentru o Cota de 1,55.

        Acest tip de pariu îl puteți urmări pe site-ul oficial al competiției la rubrica statistici : ehfcl.eurohandball.com

        Începând cu ora 21:45, ora României avem programată partida dintre FCSB si FC Botoșani, partida ce contează pentru Runda a 10 -a a Ligii 1 și va fi transmisă de Digi Sport 1, Look Sport și Telekom Sport in România.

      FC Botoșani se confrunta cu noi cazuri de Covid 19 la echipa, pe lângă fundașul dreapta Denis Haruț care a ieșit pozitiv la a 3-a testare, stoperul Chindris a fost infectat la începutul săptămâni, de asemenea joi au fost găsiți alți 3 jucatori: Ashkovski, Ongenda și Braun, iar echipa lui Marius Croitoru are o singura victorie in ultimele 8 partide. 
       FCSB are in prezent cel mai bun atac din liga 1, cu 24 de goluri marcate, este neînvinsă pe teren propriu in actuala stagiune de campionat și vine după 4 victorii consecutive in care a marcat cel putin 2 goluri.

       Voi miza pe un pariu in care FCSB sa câștige minim o repriza, și cred ca victoria nu ar trebuii sa lipsească azi, dar voi miza mai safe pentru a rotunji cota la 1,97.

Cota bilet : 1,97;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate