Dubla Zilei 07.02.2021

344 views

Sursă foto : Pinterest;

Dubla Zilei vine din Baschet;

     Începând cu ora 19:20, ora României avem întâlnirea dintre Maccabi Tel Aviv și Maccabi Rishon in Super Liga din Israel, partida ce se disputa in Menora Mivtachim Arena din Israel.

     Maccabi TA nu evoluează momentan in Euroliga datorită protocoalelor țării care a închis granițele privind noua tulpina de Covid 19 și Maccabi se poate concentra pe competiția interna. Voi miza pe over la aceasta întâlnirea și cred ca linia setată pentru aceasta întâlnire poate fi depașită. 

     Începând cu ora 21:00, ora României avem Runda 23 din liga ACB dintre Tenerife și Baskonia in Pabellon Insular Santiago Martin.

       In manșa tur sa impus Baskonia cu scorul de 79-72, dar la acel meci Tenerife a fost lipsită de jucatori importanți datorită accidentărilor. Tenerife este echipa care înscrie cel mai mult din liga ACB, cu o medie de 88,24 puncte in medie pe meci, iar Baskonia are o medie de 83,10 puncte in medie pe meci. La linia de 3 puncte Tenerife are o precizie de 43,38% in timp ce Baskonia are 34,38%, de asemenea precizia la 2 puncte este tot in favoarea lui Tenerife cu 55,97%, iar la libere Tenerife are un procent de reușită de 81,62%, in timp ce Baskonia are 78,83 %,  iar media de pase decisive oferite in meci este tot de partea lui Tenerife. Singurul capitol unde sunt superiori Baskonia sunt recuperările.

       Liderul celor de la Tenerife Giorgi Shermadini este și cel mai bun jucător al Ligi ACB in ceea ce privește indicele de performanța.

       La Baskonia Rokas Giedraitis petrece cele mai multe minute pe parchet in Liga Endesa, cu o medie de 30 minute.

        Va fi o partida extrem de solicitanta din punct de vedere fizic pentru echipa gazda datorită echipei oaspete care este o echipa fizica și completa, dar cred ca pot acoperi acest handicap sunt echipa care înscrie cel mai mult din Liga ACB și vor trebuii sa depună un efort in lupta la recuperare pentru a depăși Baskonia azi. Dacă vor juca ceea ce știu cel mai bine, adică atacul, vor avea o șansa la victorie azi.

Cota bilet : 1,93;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate