Dubla Zilei 11.02.2021

518 views

Sursă foto : Pinterest;

Dubla Zilei de azi vine din Baschet;

      Începând cu ora 20:00, ora României avem partida din Sferturile de finala ale Cupei in Serbia, partida ce se disputa la Novi Sad.

     Voi miza pe victoria lui Partizan in aceasta disputa iar o analiza mai amplă a evenimentului se găsește la Meciul Zilei pe site unde am detaliat partida.

      Începând cu ora 22:30, ora României avem întâlnirea dintre Real Madrid și Valencia, partida ce se disputa in WiZink Center din Madrid care este și casa celor de la Real Madrid, iar in următoarele zile aici se vor disputa partidele din Cupa.

      Voi miza pe over la acesta întâlnire, inițial ma gândeam sa iau avantaj pe Real de 3,5 puncte pentru ca joaca acasă, dar trebuie sa avem puncte in aceasta partida, se întâlnesc doua echipe cu o circulație buna a mingii, Valencia ocupa a 2-a poziție in liga ACB la pase decisive cu o medie de: 19,36 pe meci și una din cea mai precisa echipa de la linia de 2 puncte cu 57.59%, in timp ce Real este echipa care înregistrează cele mai multe aruncări de 3 puncte din liga: 11,24 in medie pe meci și are o medie de 86,5 puncte in medie pe meci, fiind pe locul 3 ca ofensiva.

      Voi miza pe over, linia setată cred ca e prea jos pentru a nu fi depașită se întâlnesc doua echipe cu atât de multe talente ofensive și ritmul pe care îl impune Valencia nu cred ca poate fi unul sărac in puncte.

Cota bilet : 2,01;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate