DUBLA ZILEI 07.01.2021

450 views

Sursă foto : 

Dubla Zilei de azi vine din baschet Euroliga.

       Începând cu ora 21:00, avem partida de Euroliga dintre Alba Berlin și Maccabi TA, iar gazdele vor trebuii sa joace al 3-le-a meci in 96 de ore și sunt cu câțiva jucatori importanți accidentați: Eriksson, Siva, Giffey și Sikma, iar antrenorul se afla in continuare in izolare din cauza coronavirusului. 
     Este o șansa importantă pentru Maccabi azi pentru a urca in Clasament datorită unui adversar obosit și cu probleme de efectiv, iar împotriva lui Alba nu a pierdut nici un meci la Berlin din cele 6 jucate pana acum și au 12-1 la intalnirile directe.

     Alba Berlin au o medie de 77,7 puncte pe meci și primește in medie 83,5 puncte pe meci in timp ce Maccabi TA marcheaza 78,2 puncte in medie și primește 77,7 puncte pe meci.

      Maccabi este echipa care recuperează cel mai bine defensiv din liga, au o medie de 24,5 recuperări defensive in medie și dacă își vor impune defensiva azi va câștiga aceasta partidă.

      Meciul 2 avem întâlnirea dintre Baskonia și CSKA Moscova, iar 4 jucatori din echipa de baza a lui CSKA au fost jucatorii Baskoniei.

      Will Clyburn și Daniel Hackett sunt accidentați și nu vor evolua pentru echipa oaspete.

       Tornike Shenghelia se întoarce pentru prima data in calitate de adversar in sala in care a fost căpitan timp de 6 sezoane alături de Baskonia.

        CSKA Moscova conduce Euroliga in media de puncte cu 84,8 puncte in medie pe meci și permite 77,8 puncte in medie pe meci, in timp ce Baskonia marcheaza 78,4 punct in medie pe meci și primește 76,1 puncte in medie pe meci.

      Mike James este cel mai bun marcator al ligii cu o medie de 20,6 puncte pe meci in timp ce Nicola Milutinov este cel mai bun jucător la recuperare cu o medie de 8,8 recuperări pe meci, iar in ultima partida a avut 16 recuperări ofensive doar stabilind un nou record și având 5 Double Double in acest sezon și nu văd cum îi poate bloca azi Baskonia  pe acești jucatori, într-adevăr va fi un meci fizic dar cred ca Baskonia nu poate întrerupe seria pozitivă a lui CSKA azi și voi lua un ușor avantaj de 4,5 puncte pe CSKA.

Cota bilet : 1,90;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate