Dubla Zilei 06.03.2021

405 views

Sursă foto : Pinterest;

Dubla Zilei de azi vine din Tenis;

      Începând cu ora 16:00, ora României avem partida de tenis din cadrul turneului de serie 500 ATP de la Roterdam și avem prima semifinala a zilei dintre rusul Andrey Rublev care îl întâlnește pe grecul Stefanos Tsitsipas.

      Cei doi sau întâlnit de 7 ori in cariera, iar Tsitsipas îl conduce cu 4-3, ultima întâlnire dintre ei sa consemnat in 2020 la Turneul Campionilor, iar grecul sa impus cu: 6-1, 4-6, 7-6;

     Ma aștept la o victorie a lui Tsitsipas și voi lua un avantaj de 3,5 game-uri in favoarea lui, chiar dacă pierde in 3 seturi ma aștept sa fie echilibrata partida.

     Începând cu ora 17:00, ora României avem finală la Doha, dintre Garbine Muguruza și Petra Kvitova, partida ce poate fi urmărită pe DigiSport 2 in România.

      Garbine Muguruza a avut start bun de sezon 2021, având o finala cedată la Yarra Valley Classic in fata numărului 1 mondial, iar la Australian Open a fost învinsă de cea care avea sa câștige turneul in faza optimilor de finala, după ce Muguruza a avut 5-3 in decisiv și 40-15, dar Osaka a reușit un meci mare.

     In semifinale la Doha, Muguruza a avut adversar pe Victoria Azarenka care a abandonat datorită unei accidentări.

      Voi merge cu jucătoarea aflată in cea mai buna forma in acest moment și cred ca Garbine Muguruza poate câștiga partida azi.

Cota bilet : 2,08;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate