Dubla Zilei 09.03.2021

593 views

Sursă foto : Pinterest;

Dubla Zilei de azi vine din Baschet Eurocup.

      Începând cu ora 20:00, ora României avem întâlnirea dintre Buducnost și Cedevita, partida ce se disputa la Moraca Sports Center din Podgorica.

      Buducnost are nevoie de o victorie la mai mult de 3 puncte pentru a se califica in faza următoare a competiției, iar dacă nu o fac, Cedevita va accede in faza superioară a competiției.

       Manșa tur a câștigat Cedevita cu 74-71, in Runda 2 a competiției din Top 16.

      Cred ca in aceasta partida defensiva va face diferența, avem meci decisiv și cred Cedevita nu vor pierde atât de categoric, având in vedere ca nu avem suporteri in tribuna și asta este o mare pierdere pentru gazde.

      Începând cu ora 20:00, ora României avem întâlnirea dintre Unicaja Malaga și Monaco, partida ce se disputa in Palacio de Deportes Jose Mariá Martin Carpena din Malaga.

      Voi miza pe puncte, Monaco nu mai poate pierde prima poziție in timp ce Unicaja a demonstrat ca nu renunța la lupta chiar dacă nu mai are șanse in Top 16. Va fi un meci de palmares și cred ca totalul va trece peste, Unicaja are o medie de: 85,3 puncte și permite 83 de puncte un timp ce Monaco înscrie 82,4 puncte și permite 74,3 puncte in medie pe meci.

Cota bilet : 1,92;

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate