Dubla Zilei 25.03.2021

480 views

Sursă foto : Pinterest;

Dubla Zilei de azi vine din Hochei NHL;

      Începând cu ora 01:00, ora României avem întâlnirea dintre Pittsburg Penguins și Buffalo Sabres, partida ce se dispută in PPG Paints Arena din Pittsburg.

       Aceste doua echipe au jucat și noaptea trecută iar Pittsburg a câștigat cu: 5-2, de asemenea Pittsburg a marcat cel puțin 3 goluri in cele 3 întâlniri directe din acest sezon. Buffalo sunt cea mai proasta echipa din liga și lucrurile nu par sa se imbunătățească, ei permit 3,58 goluri pe meci, iar gazdele înscriu in medie 3,18 goluri pe meci.

       Voi miza pe minim 3 goluri înscrise de gazde, aceste doua echipe joaca in nopți consecutive și vor afecta apărarea, iar gazdele au o lista mai lunga in timp ce Buffalo suferă la nivel de lot și cred ca vom avea cel puțin 3 goluri din partea gazdelor și azi.

       Începând cu ora 02:00, ora României avem întâlnirea dintre Chicago Blackhawks și Florida Panthers, partida ce se disputa in United Center din Chicago.

       Chicago au o medie de 2,96 goluri in medie și apărarea permite 3,22 goluri in medie pe meci in timp ce adversari înscriu in medie 3,34 goluri si apărarea permite 2,84 goluri pe meci. Ambele echipe au probleme cu portari și cred ca acesta este un meci cu goluri multe in ambele porți. Voi miza pe over 5,5 goluri in meci.

Cota bilet : 2,02;

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate