Dubla Zilei 06.10.2022

263 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Dubla Zile;

     Începând cu ora 21:00, ora României avem întâlnirea dintre Panathinaikos și Real Madrid, partida ce face parte din debutul sezonului oficial al Euroligii de Baschet masculin.

     Panathinaikos și-a schimbat aproape toți titulari cu excepția lui Papagiannis, patronul echipei vrea sa o aducă pe Panathinaikos la un alt nivel și chimia va fi un factor care va afecta începutul sezonului de Euroliga, Real este o echipa fenomenală, probabil in acest moment este echipa cea mai bine pregătită și acoperită pe toate pozițiile, au venit Dzanan Musa care a înscris constant peste 20 de puncte, Mario Hezonja de asemenea își face locul in echipe și îmi vine greu sa cred ca Panathinaikos poate produce azi surpriza având in vedere ca in Supercupa cu Olympiakos au înscris doar 52 de puncte.

     Meciul 2 avem întâlnirea dintre Maccabi TA și Zalgiris, ambele echipe au reconstruit, Zalgiris și-a schimbat stilul de joc punând accent mai mult pe defensiva și este o echipa mai fizica, iar Maccabi și-a schimbat aproape tot nucleul de jucatori, au venit 10 jucatori importanți și Maccabi are un lot foarte solid in acest sezon.

     Zalgiris a început sezonul foarte modest la aruncările de 3 puncte cu procente modeste in unele meciuri de 26% sau 16,7% într-un meci de campionat cu Neptunas. Îmi vine greu sa cred ca pot avea mai multe reușite decât Maccabi azi. 
     Pariul îl găsiți in oferta Betano la rubrica: “pariuri speciale echipe”.

Cota bilet : 2,06;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate
0