Dubla Zilei 14.10.2022

279 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Dubla Zilei

     Începând cu ora 21:00, ora României avem întâlnirea dintre Olympiakos și Zalgiris Kaunas, partida ce face parte din Runda a 2-a a Euroligii.

     Zalgiris și-a schimbat aproape întreaga lista, au semnat cu cei mai buni jucatori interni, dar au semnat și câțiva jucatori americani și au schimbat sistemul de joc bazat mai mult pe apărare. Meciul se joaca fără spectatori datorită incidentelor din meciul 5 din sezonul trecut cu Monaco când au intrat suporteri pe teren și cred ca Zalgiris poate acoperi un handicap la Olympiakos fără spectatori, dar pariul meu se îndreaptă pe aruncările de 3 puncte, pariu pe care îl găsiți in oferta Betano la rubrica: “ pariuri speciale echipe”, Zalgiris având eficienta foarte slaba la acest debut de sezon, atât in Euroliga câta și în liga interna și ma aștept ca Olympiakos sa o depășescă pe Zalgiris la acest duel.

     Începând cu ora 21:30, ora României avem întâlnirea dintre Baskonia și Partizan, partide ce se disputa la Vitoria și face parte din Runda a 2-a a Euroligii de baschet.

     Partizan a avut un debut modest de Euroliga primind 100 de puncte de la Alba, 61 de puncte la pauza și practic Partizan nu au mai putut întoarce soarta meciului, iar Baskonia sa impus la Valencia in primul meci al Euroligii, iar Baskonia sa evidențiat printr-un joc in care și-a depășit adversarul cu un raport al paselor de 24-10, ceea ce arată o circulație buna a mingii. 
     Partizan și-a întărit lista in vara, are o echipa competitiva și beneficiază de cel mai titrat antrenor european, Zelijko Obradovic și ma aștept sa își facă ajustări in defensiva și sa acopere linia. Baskonia la pierdut S. Enoch
 care a fost un jucător import in defensiva sezonul anterior și mai are nevoie de jucatori pentru a acoperi posturile. Cred ca Partizan va aborda mult mai precaut aceasta partida și va caută victoria și ma aștept sa acopere handicapul și nu văd sa câștige atât de clar acest meci Baskonia.

Cota bilet : 1,93;

Statistica lunii Cristian Ionuț

Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate
0