Dubla Zilei 28.10.2022

348 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Dubla Zilei

     Începând cu ora 20:00, ora României avem întâlnirea dintre Crvena Zvezda și Bayern München partidă ce se dispută in Aleksandar Nikolic Hall din Belgrad.

     Ambele echipe sunt fără victorie in actuala ediție a Euroligii, Crvena Zvezda a fost fără câțiva jucatori cheie în acest început de sezon, Nemanja Nedovic este așteptat sa joace împotriva lui Bayern azi, iar noul jucător semnat: Luca Vildoza și-a făcut debutul in meciul anterior de Euroliga la Real Madrid.

     Bayern va fi fără Othello Hunter, Elias Harris nu a jucat in acest sezon și nu va fi disponibil, Augustin Rubit și Isaac Bonga nu vor juca nici ei.

     Bayern va avea un meci greu in Belgrad in fata unui public ostil, iar Zvezda cu Nedovici și Vildoza vor fi răpuși greu acasă in fata fanilor și cred ca gazdele se vor impune azi, iar avantajul de 5 puncte pt Zvedza cred ca e foarte bun de acoperit și vor da totul pt a câștiga azi având in vedere ca sunt fără victorie.

       Începând cu ora 21:30, ora României avem întâlnirea dintre Barcelona și Olimpia Milano partidă ce se joacă in Palau Blaugrana din Barcelona.

     Meciul 2 iau handicapul pe Milano sa fie acoperi, nu cred ca vor pierde la 12 puncte, Milano nu a pierdut in deplasare in acest sezon de Euroliga, vine după victorii la Partizan și Bayern in etapa intermediara de săptămâna trecută.

     Barcelona va fi in continuare fără cel mai bun om al lor: Nicola Mirotici care are o accidentare la tendonul lui Ahile, Kyle Kuric este in continuare indisponibil datorită accidentări la cap, el suferind o operație in trecut, jucând de multe ori cu protecție la cap, de asemenea Sergi Martinez este in continuare indisponibil.

     Milano este și ea fără: Shavon Shield, Naz Mitrou-Long și Tommaso Baldasso.

     Brandon Davies se întoarce in locul care i-a fost casa sezonul trecut in calitate de adversar și acest meci va fi unul fizic, nu va așteptați la puncte in meci.

     Ambele echipe și-au întărit lista in acest sezon, Kevin Pangos aduce un mare plus celor de la Milano, care a avut 13 pct și 11 pase decisive in ultimul meci cu Bayern, in timp ce Satoranski care a implicat un efort financiar încă se adaptează la jocul Barcelonei.

     Ma aștept ca Milano sa acopere linia și nu cred ca vor pierde la 12 puncte, văd un meci decis pe final la 1-2 posesii.

Cota bilet : 1,95;

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate