Dubla Zilei 10.11.2022

376 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Dubla Zilei

      Începând cu ora 20:45, ora României avem întâlnirea dintre Real Madrid și Anadolu Efes, partida ce se dispută in WiZink Center din Madrid.

      Real Madrid are medii de: 79,5 puncte și apărea permite in medie 76,7 puncte in timp ce Efes are medii de: 81,7 puncte și apărea permite in medie 81,5 puncte.

      Ambele echipe au jucatori de calitate și ma aștept ca acest total sa fie depășit.

     
      Începând cu ora 21:00, ora României avem întâlnirea dintre Olympiacos și Partizan Belgrad, partida ce se dispută in Peace and Friendship Stadium din Piraeus.

      Olympiacos înscrie in medie: 85,7 puncte și permit in apărare o medie de: 82,2 puncte in timp ce Partizan înscrie in medie: 87,2 puncte și permit 85 de puncte in apărare in medie.

     Partizan va fi cu o lista mai scurta azi datorită accidentărilor: Dante Exum va rata cel puțin 2 săptămâni, Balsa Kaprivica și-a rupt mâna și va lipsi doua luni, Aleksa Avramovic va reveni in Decembrie in timp ce tânărul Alen Smailagic se antrenează cu echipe dar a fost lăsat acasă el este încă in urma cu pregătirea fizica in timp ce Uros Trifunovic și Danillo Andjusic au fost lăsați la echipa națională, iar James Nunnaly care nu a jucat cu Panathinaikos din cauza unei boli stomacale revine azi.

      Ambele echipe joaca foarte ofensiv și ma aștept ca acest total sa fie depășit.

Cota bilet : 1,90;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate