Dubla Zilei 11.04.2021

348 views

Sursă foto : Pinterest;

Dubla Zilei de azi vine din Handbal și Baschet;

     Începând cu ora 17:00, ora României avem manșa tur din cadrul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la Handbal, unde se întâlnesc TSKA Moscova și CSM București, partida care in manșa tur a fost câștigată de CSM București cu scorul de 32-27;

       CSKA Moscova va încerca sa întoarcă soarta meciului și sa se califice in premiera in Final Four-ul Ligii Campionilor, probabil au un moral bun pentru ca au revenit de la un deficit de 5 goluri in manșa tur cu Krim Ljubljana, iar pe teren propriu nu au pierdut nici un meci, învingând clar Vâlcea aici cu 30-20.

       Voi miza pe o partida cu minim 51 de goluri.

        Începând cu ora 19:30, ora României avem întâlnirea dintre Barcelona și Real Madrid din Runda 30, a Ligii Endesa, partida ce se disputa Palau Blaugrana din Barcelona.

     Barcelona a odihnit jucatori importanți in ultimul meci din Euroliga pentru acest derby, in timp ce Real a jucat un meci decisiv in Euroliga vineri in Turcia. Paul Gasol a debutat in meciul din Euroliga cu Barcelona unde a terminat cu 9 puncte, 4 recuperări și 1 pasa decisivă in 13 minute petrecute pe parchet, el revine după o absenta de 2 ani și o lună, iar scopul sau este sa ajungă cu Spania la Olimpiada.

    Jasikevicius a subliniat de importanta de a învinge Real azi și de a termina pe prima poziție și menționa in fata presei:

      “ un clasic este întotdeauna un clasic” de asemenea a mai menționat: “ Ne dorim cu adevărat sa facem bine. Vor exista o oarecare presiune asupra nervilor, dar cred ca este foarte frumos ca sportul sa joace împotriva celui mai mare rival al tău. Vrem cu adevărat sa o facem bine”

     Pablo Laso a analizat meciul de azi:

    “ Echipa concurează foarte bine, o arată și jucătorii care depun eforturi pentru a fi competitivi in fiecare zi. Acest lucru ma face mândru ca antrenor și ma face sa ma simt calm, sa văd ca echipa este capabilă sa concureze, sa lucreze bine in fiecare zi, indiferent de cine este rivalul.

      Suntem intr-o secțiune a sezonului in care toate echipele suferă mici probleme. Toți jucatori noștri s-au antrenat cu excepția lui Randolph și Thompkins care șchiopătează de la genunchi și in principiu nu vor călători. Restul sunt toți disponibili. Alocen sa antrenat bine, a avut o problema cu degetul câteva săptămâni și înainte de a avea o entorsa de gleznă, dar este bine și ne bazam pe el”.

       Sergio Llull revine după o accidentare și azi are șansa sa atinge borna de 500 meciuri in liga Endesa, el a debutat pe 8 Ianuarie 2006.

       Barcelona are o medie de: 87,18 puncte in timp ce Real Madrid are o medie de: 87,04 puncte. 

      Voi miza pe over la aceasta întâlnire, Real vine după un meci greu din Turcia cu Fenerbahce și vor resimțiți oboseala, in timp ce Barcelona nu a fost nevoită sa călătorească și si-a menajat o parte din jucatorii importanți.

     Ambele echipe sunt defensive solide, Barcelona la adăugat și pe Gasol care îi oferă profunzime și cred ca se pot impune azi, dar voi miza pe over, linia e jos datorită defensivelor ambelelor echipe și cred ca totalul va trece peste.

Cota bilet : 2,01;

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate