Dubla Zilei 27.01.2023

320 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Dubla Zilei

     Începând cu ora 20:00, ora României avem întâlnirea dintre Crvena Zvezda și Partizan, partida ce se disputa in Aleksander Nikolic Hall din Belgrad.

     Mizez pe Zvedza sa acopere handicapul si sa nu piardă la 5 puncte, ma aștept la un meci echilibrata, Zvezda a câștigat manșa tur in Euroliga cu o reușită de la 3 puncte a lui Nedovic, iar in liga Adriatică a învins acasă Partizan cu 90-74.

     De când Dusko Ivanovic a preluat echipa Zvedza este o echipa complet schimbată reușind sa câștige 9 din 13 meciuri jucate, limitând adversari la 75 de puncte, fata de media sezonului 77,5 puncte, in timp ce Partizan permit 84,4 puncte si au un atac care înscrie 84 puncte.

     Ma aștept la un meci echilibrat si dacă Zvezda va pierde acest meci va fi unul echilibrat, dar ma aștept sa câștige meciul.

     Începând cu ora 21:30, ora României avem întâlnirea dintre Baskonia și Anadolu Efes, partida ce se disputa in Fernado Buesa Arena din Vitoria-Gaisteiz.

     Baskonia este o echipa puternica pe teren propriu, au pierdut doar cu Barcelona in ultimul meci acasă, într-adevăr la acel meci cel mai bun jucător al sau avea probleme la spate și nu a început in primul 5, iar al 2-le-a meci a fost cu Olympiakos.

     Ma aștept ca Baskonia sa acopere linia și nu cred ca pot pierde la 8 puncte.
  

Cota bilet : 1,91;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate