Dubla Zilei 05.02.2023

224 views

Sursă foto : ponturibaschetcristianionut

Dubla Zilei;

     Începând cu ora 2:30, ora României avem întâlnirea dintre KK Studentski Centar și Mornar Bar, partida ce se disputa in Moraca Sports Center din Podgorica și face parte din Runda a 18- a a Ligii Adriatice.

     Mornar Bar și-a pierdut cel mai bun marcator Daron Russel care a plecat la Galatasaray, el a înregistrat medii de: 26,8 puncte, fiind al 2-le-a marcator al Ligii Adriatice stabilind si un record al sezonului când a înscris 47 de puncte într-un meci și aceste puncte vor fi greu de acoperit in ofensiva chiar dacă Mornar Bar sa mișcat repede si a adus înlocuitor prin Jordan Goldwire.

     Este o înfruntare între doua echipe din Muntenegru, echipa gazda este pe o poziție de play-off si va continua sa își consolideze poziția si ma aștept sa se impună azi.

     Începând cu ora 19:30, ora României avem întâlnirea dintre Real Madrid și Tenerife partida ce se disputa in WiZink Center din Madrid face parte din Runda a 19-a a Ligii Endesa și poate fi urmărit in România pe Sport Extra.

     Mizez pe Real Madrid sa se impună la 2 puncte, avem un duel interesant de urmărit între cei doi oameni mari Walter Tavares (2,21 m) și Giorgi Shermadini (2,17 m).

     Real nu îi va avea pe Rudy Fernández și Alberto Abalde, in timp ce Poirier a revenit in ultimul meci din Euroliga, iar Tenerife se poate baza pe tot lotul la aceasta confruntare.

     Real are un lot puternic in acest sezon și vine după doua etape intermediare de Euroliga unde sa impus cu Panathinaikos acasă și au călătorit in Monaco unde a reușit sa se impună, de asemenea Tenerife este o echipa puternica și are zile in plus de odihna, dar Real are un lot numeros care îi permite lui Chus Mateo sa aibă o rotație larga și merg cu încredere pe Real sa se impună la 2 puncte.

Cota bilet : 1,90;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate