Dubla Zilei 05.03.2023

275 views

Sursă foto : ponturibaschetcristianionut

Dubla Zilei

     Începând cu ora 18:00, ora României avem întâlnirea dintre Obradoiro CAB și Real Madrid și voi miza pe puncte peste 154,5 puncte, gazdele au medii de: 79,30 puncte in timp ce Real înscrie in medie: 88 de puncte.

     Obradoiro a înregistrat un centru de 2,08 m, Will Magnay  e posibil sa debuteze azi, el arunca de la 3 puncte, iar Real nu se va putea baza pe centrul sau Walter Tavares care sa accidentat in ultimul meci de Euroliga la glezna, in timp ce absentele lui Rudy Fernández, Randolph, Alocen și Sergio Llull vor continua, iar Gerschon Yabusele continua sa fie îndoielnic.

     Ma aștept ca Real sa fie mai vulnerabila in defensiva fără Tavares, într-adevăr Real are o rotație lunga dar vor încasa puncte ușoare fără Tavares in defensiva și ma aștept ca acest total sa fie depășit, de asemenea gazdele pot acoperi handicapul, pentru Real va urma o etapa intermediara de Euroliga și vor avea meciuri la 2 zile.

     Meciul 2 merg cu Tenerife sa acopere handicapul, Valencia are probleme de lot: Sam Van Rossom si Millan Jimenez sunt accidentați pe termen lung, Kyle Alexander este cu o entorsa in timp ce Islandezul Martin Hermannsson este pregătit sa revină deși nu a jucat in ultimul meci de Euroliga este posibil sa îl vedem azi pe parchet.

     Tenerife este fără Joan Sastre, dar a făcut o achiziție foarte buna prin Leandro Bolmaro in vârsta de 22 de ani, el a mai evoluat in liga Endesa pentru Barcelona între 2018-2021, fiind ales cel mai spectaculos jucător in sezonul 2020-2021 după care a făcut saltul in NBA la Minnesota și Utah și la sateliții acestor echipe in G-League.

     Ma aștept ca Tenerife sa acopere handicapul, sunt o echipa puternica și Valencia va avea un program greu săptămâna care urmează in Euroliga, va primi vizita lui Olimpia Milano și va juca la Real Madrid acasă in Euroliga, meciuri tot la 2 zilei și va trebuii sa dozeze efortul jucătorilor. Nu o văd sa se impună la 9 puncte in fata lui Tenerife azi.

Cota bilet : 1,93;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate
0