Dubla Zilei 17.04.2021

443 views

Sursă foto : BC Utenos “Juventus” via Facebook;

Dubla Zilei de azi vine din Baschet;

   Începând cu ora 17:20, ora României avem întâlnirea dintre Juventus și Nevezis OPTIBET, partida ce se disputa in Utenos Arena din Utena, Lituania.

    Voi miza pe echipa din Utena sa înscrie peste 44,5 puncte la pauza, au in lot cel mai bun marcator al ligii, Vaidas Kariniauskas (foto) fost component al celor de la CSM Oradea, el a fost MVP -ul lunii Februarie având medii de:21,3 puncte și 7,3 pase decisive. In luna Martie a avut o accidentare, el a revenit pe parchet iar in ultimul meci a terminat cu 26 de puncte și 7 pase decisive ajutând echipa sa câștige pe terenul lui Neptunas cu 89-91.

    Voi miza pe puncte încă de la pauza, întâlnesc cea mai slab clasata echipe din liga și ma aștept ca totalul la pauza sa treacă peste.

    Începând cu ora 18:00, avem întâlnirea dintre Nizhny Novgorod și Zenit Petersburg, partida ce se disputa in Nagorny Arena din Nizhny Novgorod.

      Zenit are nevoie de victorie, sunt calificați in play-off-ul Euroligii, dar nu au asigurata prezenta și in sezonul viitor, pentru acest lucru trebuie sa câștige liga VTB, sau sa joace finala cu Unics Kazan sau CSKA Moscova, iar aceste doua echipe au asigura prezenta in sezonul următor. Dacă Unics și CSKA vor juca finala va trebuii sa ocupe poziția a 3-a la final de sezon pentru a prinde sezonul viitor in Euroliga.

    Zenit este o echipele solida defensiv, este pe primul loc in Liga VTB și va trebuii sa continue seria buna pentru a păstra avantajul terenului propriu pentru play-off.

    Ma aștept sa câștige partida și voi lua un avantaj de 4,5 puncte pe care sa nu îl piardă.

Cota bilet : 2,18;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate