Dubla Zilei 22.04.2021

344 views

Sursă foto : Pinterest;

Dubla Zilei de azi vine din Baschet Euroliga speciale;

Începând cu ora 20:00, ora României avem întâlnirea dintre Anadolu Efes și Real Madrid in Sinan Erdem Dome, ce face parte din play-off-ul Euroligii și suntem la meciul 2 a sferturilor de finala care se disputa pe sistemul cel mai bun din 5 meciuri.

    Voi miza pe o specială in care oricare dintre echipe sa se distanțeze in meci la 14 puncte. In primul meci Efes sa impus cu scorul de 90-63, o diferența de 27 de puncte. 

     Începând cu ora 21:45, ora României avem întâlnirea dintre Olimpia Milano și Bayern in Mediolanum Forum din Milano, ce face parte din play-off-ul Euroligii și suntem la meciul 2 a sferturilor de finala care se disputa pe sistemul cel mai bun din 5 meciuri.

        Meciul 2 avem o speciala in care Milano sa aibă mai multe reușite de la mare distanță, ei sunt a doua echipa ca precizie din liga la aruncările de 3 puncte, cu o precizie de 41,6%, iar in meciul 1 precizia a fost de 24%. Acest lucru nu cred ca se va mai repeta și in meciul 2, au ratat incredibil de mult și azi ma aștept sa își ia revanșa.

 

Cota bilet : 2,06;

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate