Dubla Zilei 28.04.2021

378 views

Sursă foto : Pinterest;

Dubla Zilei de azi vine din speciale Euroliga;

      Începând cu ora 20:40, ora României avem întâlnirea dintre Fenerbahce și CSKA Moscova, partida ce se dispută in Ulker Sports Arena din Istanbul.

       In primele doua meciuri totalul a trecut de 20 de reușite de la mare distanță in fiecare meci. Fenerbahce nu a fost atât de eficienta la apărarea de la linia de 3 puncte a adversarilor in acest sezon și au permis adversarilor in medie: 10,6 reușite de la 3 puncte pe meci. Linia e ajustată la 17,5 și cred ca ambele împreună vor reuși sa treacă linia.

      Începând cu ora 21:45, ora României avem întâlnirea dintre Bayern și Milano, partida ce se disputa Audi Dome din München. 

        Se joaca pe sistemul cel mai bun din 5 meciuri, iar in prezent Milano conduce cu 0-2 și are nevoie de o victorie pentru a se califica in FINAL4.

         Voi miza pe Bayern sa câștige duelul la recuperări, va trebuii sa se intensifice in defensiva pentru a câștiga aceasta partida și in ciuda celor doua jocuri bune la recuperare de la Milano au pierdut ambele partide și cred ca pe teren propriu vor câștiga acest duel in privința recuperărilor.

Cota bilet : 2,32;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate