Dubla Zilei 05.10.2023

300 views

Sursă foto : ponturibaschetcristianionut

Dubla Zilei

     Începând cu ora 21:05, avem întâlnirea dintre Maccabi TA și Partizan, partida ce face parte din prima rundă a Euroligi de baschet masculin, partida ce se disputa in Menora Mivtachim din Tel-Aviv.

     Maccabi nu se poate baza pe Wade Baldwin și Josh Nebo pentru startul sezonului, într-adevăr au fost solizi acasă sezonul trecut, dar au ratat Supercupa in acest sezon, iar Partizan s-a întărit cu 2 jucatori din NBA in acest sezon: Kaminsky și P.J. Dozier și ma aștept ca Partizan sa acopere handicapul.

     Începând cu ora 21:30, avem întâlnirea dintre Barcelona și Anadolu Efes, partida ce se dispută in Palau Blaugrana din Barcelona.

     Mizez pe puncte la întâlnirea dintre Barcelona și Efes, Barcelona a renunțat la Jasikevicius, in timp ce Efes la pierdut pe Ergin Ataman dar a venit un tehnician foarte valoros.
     Barcelona a făcut câteva mutări importante, Will Hernangomez, Dario Brizuela, Joel Para si Jabari Parker de la care se așteaptă la un impact asupra jocului Barcelonei, in timp ce Efes la adus pe Darius Thompson si Tyrique Jones pe lângă Shane Larkin.

     Ambele echipe au jucatori cu potențial ofensiv si ma aștept ca acest total sa fie depășit.

Cota bilet : 1,90;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate