Dubla Zilei 11.10.2023

444 views

Sursă foto : ponturibaschetcristianionut

Dubla Zilei

     Începând cu ora 20:00, ora României avem Runda a 2-a a Eurocup unde se întâlnesc Turk Telekom și Buducnost in Ankara Arena din Ankara.

     Mizez pe Buducnost sa nu piardă meciul la 10 puncte, Turk Telekom a pierdut in startul sezonului de Eurocup la Cluj cu 80-71, ei jucând finala sezonul trecut cu Gran Canaria pe care a pierdut-o. Echipa gazda a pierdut câțiva jucatori importanți după sezonul extraordinar de anul trecut, de asemenea și-a pierdut antrenorul plecat la Efes după ce Ataman a părăsit clubul, dar Turk Telekom este o echipa cu ambiții si are câțiva jucatori de valoare.

     Buducnost și-a început sezonul european cu o victorie si ma aștept sa nu piardă la 10 puncte, au o echipa solida in defensiva și pot acoperi acest handicap. 

     Începând cu ora 22:00, ora României avem întâlnirea dintre Gran Canaria și Ulm partida ce se dispută in Herbalife Gran Canaria din Las Palmas.

     Ma aștept la puncte la întâlnirea dintre Gran Canaria și Ulm, ambele joaca ofensiv și acest total ma aștept sa fie depășit.

Cota bilet : 1,95;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate
0