Dubla Zilei 02.06.2021

517 views

Sursă foto : 

Dubla Zilei de azi vine din Baschetul European.

      Începând cu ora 20:00, ora României avem întâlnirea dintre Virtus Bologna și Brindisi, partida ce se disputa in PalaDozza din Bologna.

       Bologna a câștigat ambele partide de la Brindisi, este a doua echipa ca valoare din Italia după Milano cu un buget impresionat, l-au adus pe M. Belinelli din NBA și cred ca pot câștiga partida de azi fără probleme.

       Începând cu ora 22:00, ora României avem întâlnirea dintre Venezia și Milano, partida ce se disputa in Palasport Giuseppe Teliercio din Venice.

        Milano a obținut locul 3 in Final Four-ul Euroligii, a câștigat ambele partide cu Venezia: 81-79 și 99-65, dar aceasta deplasare de la Venezia nu cred ca va fi ușoară pentru Milano, pentru ca vin după un efort fizic din cele doua meciuri de Euroliga, probabili unii titulari vor primii minute limitate, nu are rost sa forțeze in acest meci și probabil va doza efortul unor jucatori pentru meciul următor. Pentru Milano e mai importantă refacerea acum, au avantaj de 2-0 și cred ca Venezia va avea un cuvânt in primul meci din propria arena.

         Voi merge cu un avantaj pe Venezia și cred ca azi pot produce o surpriza, într-adevăr Milano sunt una din cele mai bune echipe, iar in acest sezon au crescut enorm, dovada performanța europeană, au învins CSKA pentru locul 3 și sau bătut de la egal la egal in semifinale cu Barcelona. Cred ca Venezia pot acoperii handicapul doar datorită faptului ca Milano a jucat Final4 al Euroligii, iar Venezia a avut zile in plus de odihna și cred ca pot produce o surpriza azi.

Cota bilet : 1,90;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate