Dubla Zilei 19.01.2024

331 views

Sursă foto : ponturibaschetcristianionut

Dubla Zilei

     Începând cu ora 21:00, ora României avem întâlnirea dintre Monaco și Real Madrid partida ce face parte din Runda a 22-a a Euroligii de baschet și se dispută în Salle Gaston Medecin din Monaco.

     Monaco înscrie în medie:  80,7 puncte și permite în medie: 80,3 puncte, în timp ce Real are medii de 89,7 puncte și primește o medie de: 77,8 puncte în defensivă.

     Real va fi fără cel mai bun jucător al său în defensivă, Walter Tavares și mă aștept la un meci mai deschis, ambele echipă au jucători de calitate capabili să înscrie puncte cu ușurință și mă aștept ca acest total să fie depășit.

     Începând cu ora 21:30, ora României avem întâlnirea dintre Valencia și Milano partida ce face parte din Runda a 22-a a Euroligii de baschet și se dispută în Font de Sant Lluis din Valencia.

     Valencia înscrie in medie: 76,6 puncte și permite 77 de puncte, în timp ce Milano înscriu: 78 de puncte și permit: 76,4 puncte.

     Ambele echipe sunt defensive solide și nu mă aștept la puncte, ambele joacă bine în apărare și se pot anihila una pe alta, așa ca nu mă aștept la puncte, chiar dacă la Milano revine Shavon Shield, din ce am citit revine cu restricție de minute și mă aștept la un meci fizic în care totalul nu va trece peste.

   

Cota bilet : 1,95;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate