Dubla Zilei 27.01.2024

261 views

Sursă foto : ponturibaschetcristianionut

Dubla Zilei

     Începând cu ora 18:00, ora României avem întâlnirea dintre Nes Ziona și Maccabi Tel Aviv partida ce face parte din Runda a 9-a a Super Ligii de baschet din Israel.

     Mizez pe Maccabi să câștige meciul, nu își mai permit pași greșiți, au 3 eșecuri in actuala stagiune, vin dupa un meci câștigat cu Panathinaikos, Maccabi are lista întreaga disponibila pentru acest meci și îi va odihni pe Antonius Cleveland și Hasiel Rivero.

     Începând cu ora 18:00, ora României avem întâlnirea dintre Krka și Mornar Bar partida ce face parte din Runda a 18-a a Ligii Adriatice.

     Mizez pe Mornar Bar să nu piardă la 8 puncte meciul, cred ca pot câștiga azi, echipa joacă mai bine dupa ce au făcut modificări în lista lor și sunt într-o creștere de forma evidenta, au remizat cu Buducnost și au pierdut in prelungiri, dupa care au câștigat următoarele doua meciuri, iar în ultima runda cu Derby, Tavjan Dan Martin a câștigat premiul MVP al rundei înscriind: 35 de puncte și este încrezător ca își va conduce și azi echipa la victorie conform declarației sale.

Cota bilet : 1,93;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate