335 views

Sursă foto : ponturibaschetcristianionut

Dubla Zilei

     Începând cu ora 21:30,  ora României avem întâlnirea dintre Real Madrid și Maccabi Tel Aviv, partida ce face parte din Runda a 24-a a Euroligii de baschet și se dispută în WiZink Center din Madrid.

     Real Madrid înscrie în medie: 89 de puncte și permite medii de: 79 de puncte în defensivă, în timp ce Maccabi Tel Aviv are medii de: 85,8 puncte și permit: 86,8 puncte.

     Acesta trebuie să fie un meci de scor mare, ambele echipe au jucători de calitate pe partea ofensivă, Real îl are pe Tavares cu situație neclară și vor fi posibilități pe tranziție pentru Maccabi și mă aștept la puncte, peste total.

    Începând cu ora 19:00, ora României avem întâlnirea dintre BC Wolves și Hamburg partida ce face parte din Runda a 17-a a Eurocup și se dispută în Avia Solution Group Arena din Vilnius.

     Ambele echipe sunt eliminate din zona de play-off, în tur BC Wolves a câștigat cu 71-84, dar gazdele au avut unele probleme cu accidentările si acest aspect le-a afectat performanța în acest sezon, sunt o echipă nou înființată, dar este a 3-a ca valoare în Lituania și cu un buget consistent.

     Hamburg are doar două victorii în actuala stagiune și sunt într-o serie de 4 eșecuri în toate competițiile, în timp ce BC Wolves au început să câștige meciuri după ce l-au demis pe Kemzura, câștigând la Venezia și mă aștept să câștige meciul și azi la 4 puncte.

Cota bilet : 1,93;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate
0