Dubla Zilei 31.01.2024

397 views

Sursă foto : ponturibaschetcristianionut

Dubla Zilei

     Începând cu ora 19:30, ora României avem întâlnirea dintre Cedevita și London Lions partida ce face parte din Runda a 17-a a Eurocup și se dispută în Arena Stozice din Ljubljana.

     Cedevita înscrie în medie : 85,6 puncte și permite medii de: 91,3 puncte în timp ce London au medii de: 90,9 puncte și permit 87,4 puncte în defensivă.

     Ambele echipe sunt vulnerabile în defensivă, permit puncte și înscriu cu ușurință, pentru Cedevita meciul e de palmares, dar nu au câștigat până acum în Eurocup în meciurile de acasă, prima victorie a fost etapa trecută la Hamburg, în timp ce London au nevoie de victorie pentru a depăși Hapoel în cursa pentru locul 2, pentru a intra în semifinale și mă aștept la un meci în care totalu va trece peste.

     Începând cu ora 21:30,  ora României avem întâlnirea dintre Barcelona și Virtus Bologna, partida ce face parte din Runda a 24-a a Euroligii de baschet și se dispută în Palau Blaugrana din Barcelona.

     Mizez pe Virtus să nu piardă la 14 puncte, într-adevăr Barcelona pot câștiga meciul, dar nu cred ca vor câștiga într-o asemenea manieră și prefer să merg cu oaspeții să acopere handicapul care s-au descurcat bine în meciurile din deplasare și este o luptă pentru poziția a doua a clasamentului, iar la Virtus revine Shenghelia care va fi un plus sub panou și mă aștept să nu piardă la 14 puncte.

Cota bilet : 1,95;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate