Dubla Zilei 04.07.2021

284 views

Sursă foto : Pinterest;

Dubla Zilei;

      Începând cu ora 19:30, ora României avem întâlnirea dintre Lituania și Slovenia, partida ce se disputa la Kaunas in Zalgirio Arena.

       Întâlnirea dintre Lituania și Slovenia va fi probabil cel mai echilibrat duel al zilei, iar Lituania are un avantaj pentru ca este gazda turneului, in timp ce Slovenia este echipa mai talentata.

       Lituania are un avantaj in interior cu Sabonis și Valanciunas care vor trebuii sa blocheze acțiunile ofensive ale Sloveniei in interior, protejând panoul. Singurul mare jucător al Sloveniei este M. Tobey, dar este o echipa extrem de talentată din punct de vedere ofensiv, in timp ce defensiva suferă. Nu o văd pe Lituania sa joace ofensiv, va fi taxată de Slovenia dacă face asta, au superioritate prin Sabonis și Valanciunas care vor trebuii sa revină in interior pentru a proteja panoul.

      Voi miza pe Luka Doncic sa fie cel mai bun marcator, este capabil sa joace aproape toate cele 40 de minute, ritmul in care joaca in NBA îi conferă aceaste abilitați fizice, probabil va fi odihnit 1-2 minute pe sfert, depinde de evoluția meciului, dar văd un meci mai echilibrat și in partea a doua cred ca va lua mai multe acțiuni pe cont propriu, o alta mare valoare o are cota pe pase decisive, de fiecare data in aceasta campanie de calificare a trecut, azi datorită adversarului și stilul de joc este posibila ca linia sa treacă și azi, dar voi lua sa fie cel mai bun marcator din meci.

       Acest tip de pariu in găsiți in oferta Betano la rubrica: “Speciale jucatori”, iar opțiunea este: “coșgheter”

      Începând cu ora 02:05, ora României avem întâlnirea dintre Cehia și Grecia, partida ce se disputa in Canada la Victoria.

       Cehia a reușit sa elimine Canada care este țara gazda a turneului de calificare in ciuda jucătorilor din NBA de care a beneficiat in lot reprezentativa tari gazda și azi Cehia se duelează cu Grecia pentru un loc la Olimpiada.

       Voi miza pe Cehia sa acopere acest handicap care sa îmi ajusteze cota finala la 2 și cred ca linia este prea mare pentru a nu fi acoperită.

Cota bilet : 2,06;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate