DUBLA ZILEI 12.01.2021

383 views

Sursă foto : Pinterest;

Dubla Zilei de azi vine din Baschet Euroliga;

     Începând cu ora 19:45, ora României avem partida dintre Fenerbahce și Baskonia, partida ce se despfasoara in Ulker Sports Arena din Istanbul și face parte din Runda a 19-a.

      Baskonia vine după o victorie mare pe teren propriu in fata lui CSKA Moscova și in momentul de fata ambele echipe sunt in afara play-off-ului și ambele își doresc victoria azi.

      Fenerbahce are o medie de 73,4 puncte in medie pe meci și primește o medie de 78,4 puncte, in timp ce Baskonia înscrie in medie 79,3 puncte și primește o medie de 77,1 pe meci.

      Baskonia este le locul 3 in liga in privința recuperărilor cu o medie de: 34,8 pe meci, fata de cele 31,1 in medie ale lui Fenerbahce care este pe locul 15 in Euroliga.

       Voi miza pe Baskonia sa nu piardă partida la 9 puncte și cred ca pot produce surpriza pe terenul lui Fenerbahce care nu mai este echipa din era Obradovici.

       Începând cu ora 21:45, ora României avem programată partida Rundei a 19-a dintre Maccabi TA și Olympiakos in Menora Mivtachim Arena din Tel Aviv.

        Voi miza pe o victorie a lui Maccabi in aceasta confruntare care este condusă de: Scottie Wilbekin cu medii de: 16,7 puncte in medie pe meci și 3,9 asisturi, al 2-le-a marcator al echipei este T. Dorsey cu medii de: 10,4 puncte in medie și E. Bryant cu: 10,3 puncte in medie pe meci.

      Olympiakos este condusă de Kostas Sloukas cu medii de: 11,4 puncte in medie pe meci și 5,8 asisturi, iar al 2-le-a marcator al echipei este S. McKissic cu medii de: 9,9 puncte in timp ce H. Martin este al 3-le-a marcator cu medii de: 9,6 puncte și 5,3 recuperări.

       Maccabi TA este una din cele mai bune echipe de recuperare din liga cu medii de 35,1 recuperări pe meci, in timp ce Olympiakos are medii de 30,8 recuperări.

        Voi miza pe Maccabi sa se impună azi, într-adevăr îl are pe Othello Hunter indisponibil care cred ca va juca azi, iar in lipsa lui, Dragan Bender va fi nevoit sa joace mai multe minute in centru, iar fără Othello Hunter Olympiacos are superioritate sub panou prin: Octaviu Ellis, Livio Jea-Charles și Hassan Martin.

       Cred ca Maccabi TA are prima șansa la victorie azi și se va impune.

 

Cota bilet : 1,97;

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate